Spring naar hoofd-inhoud

Verkoopmakelaar

Wilt u uw huis verkopen? Van Huisstede Makelaardij leidt de verkoop van uw woning graag in goede banen als verkoopmakelaar. We staan u bij tijdens het totale proces, op een open en persoonlijke manier.

Verkoopproces helder uitgelegd

Na onze kennismaking en de taxatie van uw woning bepalen we samen de waarde en de verkoopprijs. Naast een goed inzicht in de vraagprijs, krijgt u het verkoopproces helder voorgeschoteld. Samen zoeken we uit wat bij u past: Wilt u wel of geen bord in de tuin? Welke sterke punten van het huis moeten beslist naar voren komen in de presentatie? Een professionele fotograaf en filmmaker verzorgen goed beeldmateriaal. Van Huisstede Makelaardij zorgt voor de promotie en de begeleiding van de kijkers bij bezichtigingen. We laten altijd aan u weten hoe het bezoek is verlopen.

Sterk in uw schoenen bij de onderhandeling

Als er zich een geïnteresseerde meldt en de onderhandeling aanvangt, gaan we deze fase samen met u in. We zorgen dat u sterk in uw schoenen staat tijdens de onderhandelingen. Is er eenmaal een akkoord bereikt over de prijs, dan maken we het papierwerk in orde. We lichten de koopakte met de ontbindende voorwaarden toe, bij voorkeur met de verkopende partij en de koper samen. Samen bespreken we de consequenties voor iedereen en bemiddelen zo nodig. Als de koop definitief is, plannen we het tijdstip voor ondertekening bij de notaris. Daarna volgen de oplevering en de sleuteloverhandiging.

Zijn wij uw verkoopmakelaar? Als u gaat verhuizen, staat de Van Huisstede Makelaardij Verhuistrailer voor u klaar!