Spring naar hoofd-inhoud

Verhuisservice

Zijn wij uw aankoopmakelaar of verkoopmakelaar, dan kunt u gebruik maken van de Van Huisstede Makelaardij Verhuistrailer! Voor het zwaardere werk stellen wij kosteloos een aantal stevige verhuisdozen beschikbaar. Voor onze Verhuistrailer is naast een trekhaak aan uw auto een standaard rijbewijs vereist. Onze Verhuistrailer is uitsluitend online te boeken. Reserveer tijdig!

Samen steunen wij het goede doel!

Maakt u gebruik van onze Verhuistrailer, dan vragen wij u om een symbolisch bedrag voor deze service. Dat bedrag, 50 euro, maken wij volledig over naar Mercy Ships. Deze medische hulporganisatie zet zich in voor kansarme mensen in de allerarmste gebieden van Afrika.

Mercy Ships geeft medische zorg en ontwikkelingshulp op ziekenhuisschepen. De vrijwilligersorganisatie hielp al meer dan twee miljoen mensen in ontwikkelingslanden met operaties en ontwikkelingsprojecten. Elke dag, met elke operatie en voor elke patiënt, brengt Mercy Ships een droom in vervulling.

2 op de 3 mensen ter wereld hebben geen toegang tot veilige, chirurgische zorg. Met het ziekenhuisschip ‘Africa Mercy’ vaart Mercy Ships naar de armste landen in Afrika. Aan boord worden mensen geopereerd met o.a. staar, vergroeide benen, tumoren of gespleten lippen. Ook traint Mercy Ships het lokale medische personeel zodat de kwaliteit van de gezondheidzorg verbetert. 450 vrijwilligers aan boord van het schip maken dit werk mogelijk. Inmiddels zijn er al vele miljoenen mensen geholpen en Mercy Ships wil samen met zo veel mogelijk mensen helpen en te bereiken. Doet u mee? Kijk op www.mercyships.nl.