Spring naar hoofd-inhoud

Aankoopmakelaar

Als u wilt verhuizen, begeleidt Van Huisstede Makelaardij u graag bij de aankoop van uw nieuwe woning. Of -als u nog geen huis op het oog heeft- gaan wij voor u op zoek, met uw wensen als leidraad. Als aankoopmakelaar letten wij op uw belangen tijdens het aankoopproces. Verloopt alles volgens de regels? Zijn de clausules goed? Is de koopakte in orde? Is de (vraag)prijs reƫel?

Zorgen dat u goed terecht komt

Ons doel: zorgen dat u goed terecht komt. Wij kijken met een professionele blik naar de woning en voorzien u van een eerlijk en persoonlijk advies. We taxeren het huis, om een strategie te bepalen en u goed te adviseren tijdens de onderhandeling.

Ook praktisch meedenken

Maar dat niet alleen: we denken ook mee in praktische zin. Wat staat er u in de toekomst te wachten als u dit huis aankoopt? Hoe ziet de buurt eruit en staat de omgeving u aan? Soms dragen we alternatieven aan. We staan u, als u dat wenst, bij van a tot z: van eerste bezichtiging tot het bezoek aan de notaris en de sleuteloverdracht. Natuurlijk kunt u ons ook vragen voor bepaalde delen van het proces, bijvoorbeeld voor advies over de bouwkundige staat van het huis.

Staan wij u bij als aankoopmakelaar? Maak dan gebruik van de Van Huisstede Makelaardij Verhuistrailer!