Spring naar hoofd-inhoud

Vageland

Type Krijt

€ 334.900,-
vrij op naam

De KRIJT is de absolute topper in het plan, een riante vrijstaande woning met een zee aan ruimte en vele mogelijkheden.

Kenmerkend voor de KRIJT is de riante leefruimte op de begane grond met grote woonkamer en woonkeuken.
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een ruime badkamer gesitueerd. Op de tweede verdieping, die bereikbaar is met een vaste trap, bevindt zich een ruime zolder die vrij indeelbaar is. Parkeren is geen probleem, u heeft een eigen garage.

De KRIJT wordt gebouwd met duurzame materialen en voldoet vanzelfsprekend aan de laatste bouweisen.

Meer keuze?

In aanvulling op de woning kunt u kiezen uit een uitgebreid pakket aan opties. Bijvoorbeeld een grotere woonkamer. Informeer naar de mogelijkheden.

Zo kunt u zorgeloos uw eigen woonwensen uit laten komen!

Op zaterdag 3 april 2021 vindt er een verkoopdag van project Vageland Koewacht plaats. U bent van harte welkom van 10:00 tot 12:00 uur bij Aannemersbedrijf Van der Poel, Hughersluys 31 te Terneuzen. Hier geven Van Huisstede Makelaardij en Aannemersbedrijf Van der Poel graag meer informatie over de woningen. I.v.m. de coronamaatregelen willen wij u verzoeken een afspraak maken via verkopen@poelbv.nl.

Krijt

Tijdens het Krijt, 145 tot 65 miljoen jaar geleden, was de aarde een 'broeikaswereld'. De temperaturen waren hoog, vooral op gematigde breedtes en zelfs aan de polen, waar ijs ontbrak. Omdat er geen ijs was en opgewarmd zeewater uitzet, was de zeespiegel wereldwijd hoger dan tegenwoordig. Het Krijt is ook het tijdperk van de dinosauriƫrs.

In Nederland was een gevarieerd landschap te zien met heuvelruggen die omhoog kwamen en bekkens die afwisselend werden bezet door rivieren, meren, laagland en zee.

De vuursteen gevonden in Vageland is gevormd in die periode."

Informatie aanvragen, indien beschikbaar

Aanhef
Interesse in
Verzendwijze