Spring naar hoofd-inhoud

Vageland

Type Vuursteen

€ 289.900,-
vrij op naam

De VUURSTEEN 2-onder1-kapwoning is een ruime en fraai uitgevoerde gezinswoning met een garage. De VUURSTEEN heeft een ruime woonkamer met open keuken op de begane grond.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers en de badkamer. Daarboven, bereikbaar met een vaste trap, nog een ruime tweede verdieping die u naar wens kan indelen.

De VUURSTEEN wordt gebouwd met duurzame materialen en voldoet vanzelfsprekend aan de laatste bouweisen. De VUURSTEEN is tevens een onderhoudsvriendelijke woning.

Meer keuze?

In aanvulling op de woning kunt u ook hier kiezen uit een uitgebreid pakket aan opties.
Wilt u een grotere woonkamer? Geen probleem, u kunt de woonkamer verlengen met 1,2 m of 2,4 m. Ook een dakraam of dakkapel behoort tot de mogelijkheden.

Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden.

Op zaterdag 3 april 2021 vindt er een verkoopdag van project Vageland Koewacht plaats. U bent van harte welkom van 10:00 tot 12:00 uur bij Aannemersbedrijf Van der Poel, Hughersluys 31 te Terneuzen. Hier geven Van Huisstede Makelaardij en Aannemersbedrijf Van der Poel graag meer informatie over de woningen. I.v.m. de coronamaatregelen willen wij u verzoeken een afspraak maken via verkopen@poelbv.nl.

Extra te vermelden:

Bouwnummers 18 tot en met 21 met achtertuin gericht op het zuiden;
Bouwnummers 23 tot en met 28 met achtertuin gericht op het noorden en een doorgang naast de garage.

Vuursteen is gevormd in de Krijtperiode, 145 tot 65 miljoen jaar geleden. Dezelfde tijd dat de continenten begonnen te schuiven. Vuursteen is ontstaan uit kiezelwieren en eencellige diertjes die in de ondiepe zee├źn leefden en bestaat uit silicium of kiezel. We vinden het eigenlijk overal in de kalklagen uit die tijd.

De mensen in de prehistorie pasten al mijnbouw toe om de vuursteenknollen uit te graven. Vuursteen dankt zijn naam aan het feit dat er vuur mee gemaakt kan worden. Men maakte er tevens vlijmscherpe werktuigen van.

In Vageland zijn vele bijzondere vuurstenen voorwerpen gevonden.

Informatie aanvragen, indien beschikbaar

Aanhef
Interesse in
Verzendwijze