Spring naar hoofd-inhoud

Vageland

Type Stuik

€ 276.210,-
vrij op naam

De STUIK is een ruime, praktische en vooral mooie geschakelde woning.

Door de ruimte en de mogelijkheden om die naar eigen wens aan te passen is de STUIK uitermate geschikt voor zowel kleine als grote gezinnen. De STUIK heeft een mooie woonkamer, drie royale slaapkamers op de verdieping en daarboven nog een ruime zolder met vaste trap.

De STUIK wordt gebouwd met duurzame materialen en voldoet vanzelfsprekend aan de laatste bouweisen. De STUIK is tevens een onderhoudsvriendelijke woning.

Meer keuze?

In aanvulling op de woning kunt u kiezen uit een uitgebreid pakket aan opties. U heeft liever een grotere woonkamer of u heeft graag fraaie tuindeuren?

Ook dat kan, aan u de keuze!

Op zaterdag 3 april 2021 vindt er een verkoopdag van project Vageland Koewacht plaats. U bent van harte welkom van 10:00 tot 12:00 uur bij Aannemersbedrijf Van der Poel, Hughersluys 31 te Terneuzen. Hier geven Van Huisstede Makelaardij en Aannemersbedrijf Van der Poel graag meer informatie over de woningen. I.v.m. de coronamaatregelen willen wij u verzoeken een afspraak maken via verkopen@poelbv.nl.

Extra te vermelden:

Bouwnummer 14 is voorzien van een dwarskap.

Stuiken betekent letterlijk in elkaar gezetten of in elkaar stampen. De hoop waarin de pasgebonden schranken vlas met 4,6 of 8 twee aan twee tegen elkaar worden gezet om verder te drogen noemt men een stuik. Deze naam wordt ook wel gebruikt voor de kegelvormige kapellen waarin het gerote vlas te drogen wordt gezet.

Informatie aanvragen, indien beschikbaar

Aanhef
Interesse in
Verzendwijze