Spring naar hoofd-inhoud

Jazzsingel 5

 

4533 AE  TERNEUZEN

vraagprijs € 347.500,-

kosten koper

Deze imposante watervilla met garage en eigen steiger heeft vanaf de voorzijde van de woning een prachtig uitzicht over de wijk Othene. Vanaf het dakterras op de 2e verdieping is dit zicht nog mooier. De uitgebouwde keuken en bijkeuken grenzen aan de achter- en zijtuin. De garage is gemakkelijk bereikbaar vanaf de openbare weg en heeft een loopdeur naar de eigen tuin.

Bij de bouw is de ligging van deze woning optimaal benut en maakt allerlei uitzichten mogelijk; zon, water en rust! Het ontwerp is op maximale inval van daglicht gericht. Het interieur is licht en aangenaam.
De woonkamer vormt het middelpunt van het huis met toegang door de naar de tuin, de keuken en een overvloed aan rust van het water !

indeling begane grond:
entree in de hal met trappenhuis, garderobenis, vrijhangend toilet met fonteintje, woonkamer 4.40 x 8.10 van waaruit een heerlijk uitzicht is op de grote vijver en schuifpui naar de op het zuiden gelegen zijtuin. Half open keuken in hoekopstelling met apparatuur (deur vaatwasmachine in reparatie). Loopdeur met toegang naar de tuin met verschillende terrassen, bijkeuken.

indeling 1e verdieping:
op deze etage zijn twee slaapkamers (voorheen drie) van respectievelijk 3.55 x 3.55 en 3.29 x 4.53 en 2.92 x 3.43 (nu tot één kamer gemaakt) en een royale badkamer met bad, douche, vrijhangend toilet en wastafel met meubel en spiegelkast.

indeling 2e verdieping :
op deze verdieping is een een 3e kamer met dakterras en ook hier een boeiend uitzicht.

Zowel woonkamer, keuken en slaap- studeerkamer geven toegang tot de beschutte tuin, een rustige omgving met verschillende terrassen en een tuinhuis. Garage met elektrisch bedienbare deur.

Extra te vermelden

dak garage vernieuwd (gelijk met nr 7)
dak uitbouw keuken vernieuwd 2018
buitenschilderwerk 2014
cv combiketel 2015

Bouwjaar:1999
Oppervlakte:429 m2
Woonoppervlakte:135 m2

Inhoud:

440 m3
Soort woning:eengezinswoning
Type woning:vrijstaande woning
Kamers:4
Slaapkamers:3
Verwarming:c.v.-ketel
Tuin:achtertuinvoortuinzijtuin
Garage:vrijstaand steen
Schuur:vrijstaand hout

Informatie aanvragen, indien beschikbaar

Aanhef
Interesse in
Verzendwijze