Spring naar hoofd-inhoud

Hoek en Bosch 22

 

4587 LC  KLOOSTERZANDE

vraagprijs € 60.000,-

kosten koper

Knusse dijkwoning met uitgebouwde bijkeuken, 3 slaapkamers en een prachtig uitzicht over het omliggende polderlandschap. De woning dient aangepast te worden naar de maatstaven van deze tijd.

Deze eenvoudige woning is voorzien van hardhouten kozijnen, grotendeels met dubbel glas en rolluiken.

Indeling
Entree in woonkamer met gashaard, gesloten keuken met eenvoudig keukenblok, ruimte voor de eettafel en nog een gaskachel, bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en gasaansluiting voor kooktoestel, douche en toilet. Via de andere zijde van de keuken heeft u toegang tot een berging. Vanuit de woonkamer is tevens een slaapkamer bereikbaar. Via de trap in deze slaapkamer komt u op de verdieping. Hier is een open ruimte met toegang tot 2 slaapkamers.

Naast de woning staat nog een ruime stenen berging én een garage. De tuin is rondom gelegen en is voldoende groot.

Belangrijk om te vermelden is dat op deze woning een zakelijk recht rust, namelijk dat van 'Gebruik en bewoning'. Dit houdt in dat de huidige bewoners in de woning blijven wonen tot zij zelf besluiten te verhuizen of komen te overlijden.
De woning wordt dus niet leeg en ontruimd opgeleverd. De huidige bewoners betalen ook geen vergoeding voor het gebruik en bewoning en zullen dit ook niet gaan doen.

Als u geïnteresseerd bent geworden in de woning, vernemen wij dat graag van u zodat we de (on)mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Bouwjaar:1900
Oppervlakte:255 m2
Woonoppervlakte:74 m2

Inhoud:

311 m3
Soort woning:eengezinswoning
Type woning:vrijstaande woning
Kamers:3
Slaapkamers:3
Verwarming:gaskachels
Tuin:tuin rondom
Garage:geen garage
Schuur:vrijstaand steen
Ligging: vrij uitzicht

Informatie aanvragen, indien beschikbaar

Aanhef
Interesse in
Verzendwijze