Spring naar hoofd-inhoud

Evertsenstraat 6a

 

4571 BM  AXEL

€ 774,- per maand

Op vrijdag 11 december vindt er van 14.00 tot 16.00 uur een opendag plaats. Graag ontvangen wij u in de centrale hal van het appartementencomplex.
Gelieve u telefonisch of per e-mail aan te melden: 0115 647 647 / info@vanhuisstedemakelaardij.nl

Locatie:

Everstsenstraat 6a is een appartement op de 1e woonlaag met een terras/balkon aan de achterzijde.

Het appartementengebouw aan de Evertsenstraat bevindt zich in een prettige woonomgeving, in de luwte maar met toch een zeer goede bereikbaarheid en ontsluiting. In de direct omgeving zijn de algemene voorzieningen in Axel met verschillende sportaccomodaties zoals een zwembad, tennisbanen, sportvelden, zweefvliegterrein en een zeer goed uitgeruste 18 holes A-status golfbaan omgeven door kreken en bossen. Deze zijn allen op fietsafstand bereikbaar. Bourgondische steden als Antwerpen en Gent zijn binnen een half uur met de auto bereikbaar.

Het appartementengebouw maakt onderdeel uit van een totaalproject. Dit totaalproject bestaat uit 25 koopappartementen en 14 huurappartementen met parkeervoorzieningen op een afgesloten binnenhof. De stedenbouwkundige opzet van het totaalproject heeft een klassiek-moderne uitstraling passende binnen de historie van Axel.

De architectuur van het gebouw is hoogwaardig en fris van opzet.

De afwerking van de individuele appartementen is eveneens modern en omvat onder meer een ruime woonkamer met open keuken (voorzien van afzuigkap, combi-magnetron en koelkast), 2 slaapkamers, badkamer met hoogwaardig sanitair zoals 2e vrijhangend toilet, wastafel, inloopdouche.

De algemene ruimte in het appartementencomplex bestaat uit een fraaie algemene entree waar tevens de brievenbussen voorzien zijn voor de appartementen op de verdiepingen. Ook de bergingen welke aan de appartementen toebehoren zijn hier gelegen evenals een mooi trappenhuis en een centrale liftinstallatie.

Op het afgesloten terrein aan de achtergevel van het gebouw zijn parkeerplaatsen beschikbaar voor € 25,-- per maand.

De huur wordt aangegaan voor een periode van minimaal 1 jaar. Genoemde huurprijs is exclusief € 70,-- servicekosten.

Bouwjaar:2011
Woonoppervlakte:88 m2

Inhoud:

215 m3
Kamers:3
Slaapkamers:2
Tuin:geen tuin
Garage:parkeerplaats
Schuur:inpandig
Ligging: in centrum

Informatie aanvragen, indien beschikbaar

Aanhef
Interesse in
Verzendwijze