Spring naar hoofd-inhoud

Vageland

Type Vrije kavel

€ 120.000,-
vrij op naam

Aan de rand van plan Vageland komen er 12 ruime vrije kavels beschikbaar met de mogelijkheid uw droomwoning te realiseren.

Op zaterdag 3 april 2021 vindt er een verkoopdag van project Vageland Koewacht plaats. U bent van harte welkom van 10:00 tot 12:00 uur bij Aannemersbedrijf Van der Poel, Hughersluys 31 te Terneuzen. Hier geven Van Huisstede Makelaardij en Aannemersbedrijf Van der Poel graag meer informatie over de kavels. I.v.m. de coronamaatregelen willen wij u verzoeken een afspraak maken via verkopen@poelbv.nl.

Snel bereikbaar

Koewacht ligt in de gemeente Terneuzen in Oost Zeeuws-Vlaanderen.
Het dorp ligt letterlijk op de grens met Vlaanderen, niet ver van plaatsen als Hulst (10 min.) en Axel (10 min.) Terneuzen, het economische hart van Zeeuws-Vlaanderen ligt op 25 minuten.

Landelijk wonen in Koewacht

Koewacht is groen, landelijk en de nabije omgeving is bosrijk. Het gezellige dorp biedt vele extra's Rust, ruimte, een hechte gemeenschap, maar ook de levendigheid en gezelligheid van een dorp.
Als je in Koewacht woont, merk je dat je veel meer buiten leeft. Weg uit de drukte van de stad, genieten van de rust en ruimte op het platteland. Het is gewoon heerlijk wonen in Koewacht.
Belgische steden zijn eenvoudig bereikbaar. Gent is slechts 40 minuten, Antwerpen 40 minuten, Brugge 50 minuten, Knokke 50 minuten en Brussel 1 uur.

Koewacht, volop voorzieningen

Ondanks dat Koewacht niet zo groot is en daardoor een zeer knus karakter heeft, zijn er toch tal van voorzieningen te vinden. Alles wat u nodig heeft kunt u letterlijk om de hoek verkrijgen. Een supermarkt, een aantal andere winkels en een keuze aan horeca zorgt er voor dat Koewacht een gezellig en levendig dorp is. En heeft u toch behoefte aan meer keuze, Hulst en Axel liggen op slechts 10 minuten rijden met de auto, naar Terneuzen rijdt u ongeveer 25 minuten.

Informatie aanvragen, indien beschikbaar

Aanhef
Interesse in
Verzendwijze