Spring naar hoofd-inhoud

Boulevard de Wielingen 2E 102

 

4506 JH  CADZAND

vraagprijs € 975.000,-

kosten koper

Exclusief wooncomplex bovenop de duinen, pal aan het strand van Cadzand-Bad. Deze luxueuze appartementen met zeezicht bieden een plek om tot rust te komen, een omgeving met een zilte zeebries, rust en natuur. Dit appartement ligt aan de lange, zonnige westzijde van het complex Badhuis.

Het eigen balkon biedt weids vergezicht over strand en duinen.
Badhuis ligt in Cadzand-Bad, op 10 minuten van Knokke-Heist. Kilometers lange zandstranden en grenzend aan een welbekend prachtig natuurgebied Het Zwin. Cadzand heeft de meeste zonuren van Nederland.
Naast het leven op en om het strand zijn er talloze wandel- en fietsroutes met onderweg vele horecagelegenheden. In dit deel van Zeeland is de Bourgondische levensstijl van de zuiderburen goed geïntegreerd.

Het complex:
Badhuis Cadzand bestaat uit 31 hoogwaardig afgewerkte woningen, het Duinhuis en 3 penthouses. Onder het badhuis is een ruime parkeerkelder over twee verdiepingen met parkeerplaatsen, garages en bergingen. De parkeerkelder is per lift bereikbaar.
Het Badhuis doet zijn naam eer aan doen. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door is er in het Badhuis voldoende te beleven. Er is een ruim verwarmd zwembad met een luxe Wellness, exclusief voor bewoners.
Aan de zeezijde een charmant plein met twee horeca gelegenheden.

Natuur:
Cadzand-Bad en Knokke-Heist worden gescheiden door natuurgebied het Zwin. Bij eb is het mogelijk om de zwingeul over te steken en door te wandelen tot Knokke. Dit grensoverschrijdend natuurpark omvat 200 hectare zilte natuur en is een voorbeeld van de natuurpracht die zo typisch is voor de streek.
Het Zwin was oorspronkelijk de toegangsgeul naar het middeleeuwse Brugge. Nog steeds stroom tweemaal per dag een grote hoeveelheid zeewater het gebied binnen. Dit zeewater creëert een unieke biotoop, waarin een grote diversiteit aan flora en fauna haar weg vindt.
Aan de andere kant van Cadzand bevindt zich natuurgebied de Zwarte Polder, een prachtig duin- en schorrengebied.

Omgeving :
Brugge: is een middeleeuwse stad met een prachtig historisch centrum. Brugge wordt het bruisend hart van West-Vlaanderen genoemd en is Unesco werelderfgoed.
Gent : eveneens een prachtige historische stad op ongeveer 50 km van Cadzand. Gent biedt een combinatie van historie en een hedendaagse bruisende stad. Imponerende gevels, gebouwen en pleinen domineren het straatbeeld. Winkels tonen de laatste trend op het gebied van mode en design.
Culinaire top: West Zeeuws-Vlaanderen is een kleine gemeenschap met relatief weinig inwoners en veel natuur. Desondanks heeft het een ongekend aantal fantastische restaurants en meer Michelin sterren dan bijna alle grote steden in Nederland. Al deze culinaire toppers benutten het bijzonder aanbod van natuurproducten uit de omgeving.

Indeling appartement :
In dit appartement gelegen op de 2e woonlaag met zicht op zee, de duinen beleef je het ultieme vakantiegevoel. De centrale entree heeft een binnenplein met toegang naar de verschillende appartementen.
Toegang eigen appartement: hal met meterkast, living met gashaard voor de koude wintermaanden, twee openslaande tuindeuren naar het balkon.
Open keuken voorzien van alle apparatuur. Aansluitend aan de ruime hal een slaapkamer met garderobe en douche en suite. Tweede slaapkamer en een royale badkamer met ligbad, inloopdouche, wandcloset en wastafelmeubel.

Een praktische berging met cv ketel, WTW unit en ruimte voor witgoedapparatuur. In de ondergrondse parkeergarage een ruime eigen parkeerplaats en berging.

Extra te vermelden

- opbrengst verhuur op verzoek beschikbaar
- afsluitbare berging en een open parkeerplaats in ondergrondse parkeerkelder
- de vraagprijs is inclusief inventaris

Bouwjaar:2017
Woonoppervlakte:100 m2

Inhoud:

314 m3
Kamers:3
Slaapkamers:2
Tuin:geen tuin
Garage:inpandig
Schuur:inpandig
Ligging: aan water

Informatie aanvragen, indien beschikbaar

Aanhef
Interesse in
Verzendwijze