Spring naar hoofd-inhoud

Waterviolier 7

 

4533 RB  TERNEUZEN

vraagprijs € 987.000,-

kosten koper

Royale statige villa met dubbele inpandige garage en eigen aanlegsteiger gelegen in de exclusieve woonwijk “De Rietlanden ” in Othene Zuid, een gebied dat wordt gekenmerkt door vrijheid, water en groen.
De woning kent een zeer rustige ligging doordat deze op ruime afstand van het verkeer ligt en aan twee zijden aan het water grenst.

Deze jonge villa is stijlvol maar vooral degelijk gebouwd en doet binnen sfeervol aan met warme tinten in zachte kleuren. Vooral van alle gemakken voorzien zoals de twee badkamers, woonkeuken in Engelse stijl met uitbouw en tuindeuren, bijkeuken en kantoor.

Vanaf de eigen aanlegsteiger is de de Otheense Kreek te bereiken en is het bijzonder genieten in midden in de natuur.

Inhoud woning 1.322 m³, garage 75 m², grootte van het perceel 1.503 m², woonoppervlak 336 m².
Kenmerkend voor de woning is de afwerking waarbij enkel eerste keus materialen is gebruikt.

Omschrijving begane grond
Entree door dubbele deur, ontvangsthal met schitterend trappenhuis en toegang tot garderobe, keuken en kantoor. Woonkeuken met uitbouw, tuindeuren en vooral veel glas waar de zon door naar binnen valt. De handgemaakte keuken is afgewerkt met een natuurstenen werkblad en voorzien van alle comfort zoals een extra breed gas fornuis met grill plaat en twee ovens.

Hal en keuken hebben antraciet natuur leistenen vloer. Aansluitend aan de woonkeuken is de zitkamer met massief Jatoba vloer en houtkachel.
Ook de bijkeuken ontbreekt niet; het is een verkeersruimte met toegang naar ruim opgezet kantoor, vrij hangend toilet, uiteraard ruimte voor wasmachine en droger en van hieruit ook toegang naar de royale dubbel garage met zolder-/ berging.

Omschrijving eerste verdieping
De overloop is gesitueerd rondom het trappenhuis en geeft toegang tot 4 ruim bemeten slaapkamers waarvan 1 masterbedroom met dressingroom en badkamer met Starke sanitair. Op deze verdieping is ook de 2e badkamer met 2 wastafels, inloopdouche met 2 regendouches en vrij hangend toilet. Aan de achtergevel is een balkon wat toegankelijk is vanuit de achterste slaapkamer. Op 2 slaapkamer ingebouwde kasten.

Omschrijving tweede verdieping
Sfeervol afgewerkte verdieping met dennenhouten betimmering tot in de kap. De overloop met dakkapel en Jatoba vloer biedt toegang naar de vijfde en zesde slaapkamer, technische ruimte met cv ketel en wtw unit.

Tuin
De tuin is parkachtig aangelegd en sluit naadloos aan op de het water en haar omgeving, direct aan het woongedeelte is een ruim bemeten terras. Direct aan het water zijn nog diverse terrassen en tegen de steiger is nog een ruim houten boothuis. Aan de zijgevel een ruime aanlegsteiger.

Extra te vermelden
Kunststof kozijnen
Keuken vloerverwarming als comfort
Glas in lood boven de ramen
Combiketel met grotere capaciteit warmwater tbv de twee badkamers

Brochure met tekeningen beschikbaar

Bouwjaar:2006
Oppervlakte:1503 m2
Woonoppervlakte:336 m2

Inhoud:

1322 m3
Soort woning:herenhuis
Type woning:vrijstaande woning
Kamers:7
Slaapkamers:6
Verwarming:c.v.-ketel
Tuin:tuin rondom
Garage:aangebouwd steen
Schuur:vrijstaand hout
Ligging: aan water

Informatie aanvragen, indien beschikbaar

Aanhef
Interesse in
Verzendwijze