Spring naar hoofd-inhoud

Evertsenstraat 8

 

4571 BM  AXEL

€ 814,- per maand

exclusief servicekosten

Appartement op de begane grond met een voortuin en aan de achterzijde een eigen terras.

Het appartementengebouw aan de Evertsenstraat bevindt zich in een prettige woonomgeving, in de luwte maar met toch een zeer goede bereikbaarheid en ontsluiting. In de direct omgeving zijn de algemene voorzieningen in Axel met verschillende sportaccommodaties zoals een zwembad, tennisbanen, sportvelden, zweefvliegterrein en een zeer goed uitgeruste 18 holes A-status golfbaan omgeven door kreken en bossen. Deze zijn allen op fietsafstand bereikbaar. Bourgondische steden als Antwerpen en Gent zijn binnen een half uur met de auto bereikbaar.

Het appartementengebouw maakt onderdeel uit van een totaalproject. Dit totaalproject bestaat uit 25 koopappartementen en 14 huurappartementen met parkeervoorzieningen op een afgesloten binnenhof. De stedenbouwkundige opzet van het totaalproject heeft een klassiek-moderne uitstraling passende binnen de historie van Axel.
De architectuur van het gebouw is hoogwaardig en fris van opzet.

De afwerking van de individuele appartementen is eveneens modern en omvat onder meer een ruime woonkamer met open keuken (voorzien van afzuigkap, combi-magnetron en koelkast), 2 slaapkamers, badkamer met hoogwaardig sanitair zoals 2e vrijhangend toilet, wastafel, inloopdouche.

De algemene ruimte in het appartementencomplex bestaat uit een fraaie algemene entree waar tevens de brievenbussen voorzien zijn voor de appartementen op de verdiepingen. Ook de bergingen welke aan de appartementen toebehoren zijn hier gelegen evenals een mooi trappenhuis en een centrale liftinstallatie.

Op het afgesloten terrein aan de achterzijde van het gebouw zijn parkeerplaatsen beschikbaar voor € 25,-- per maand.

De huur wordt aangegaan voor een periode van minimaal 1 jaar. Genoemde huurprijs is exclusief € 70,-- servicekosten.
Het appartement wordt kaal opgeleverd (zonder vloer- en raambekleding).

Bouwjaar:2011
Woonoppervlakte:95 m2

Inhoud:

230 m3
Kamers:3
Slaapkamers:2
Verwarming:c.v.-ketel
Tuin:achtertuinvoortuin
Garage:parkeerplaats
Schuur:inpandig
Ligging: in centrum

Informatie aanvragen, indien beschikbaar

Aanhef
Interesse in
Verzendwijze