Spring naar hoofd-inhoud

 

 

€ 335.000,-
kosten koper

Bedrijfsruimte met kantoor, werkplaats, kantine en voormalige showroom. Verdeeld in verschillende ruimtes.

Zeer goed bereikbaar naar uitvalswegen. Direct grenzend aan het Kennedy Retail Park met o.a. twee supermarkten (Agriland, Aldi), de Gamma, Jysk, Action enz.
En op steenworp afstand van het centrum van Terneuzen.
Terneuzen kent een uitstekend vestigingsklimaat voor ondernemers. Zo zijn er drie horecaconcentratiegebieden, de Markt, Oud Terneuzen en de Nieuwstraat (Noord). Met een theater en een bioscoop in de binnenstad en de vele evenementen is het uitgaansklimaat gunstig. Dat Terneuzen een aantrekkelijk horecaklimaat heeft, blijkt wel uit de investeringen die in de afgelopen jaren zijn gedaan. Diverse nieuwe horecaondernemers hebben mooie, gedifferentieerde concepten neergezet. Ook in de horeca is er voor elk wat wils

Gelegen op het bedrijventerrein Oostelijke Kanaaloever. Geschikt voor diverse doeleinden. Toegestaan zijn bedrijfsactiviteiten in de categorie A tot en met 3.1. Niet genoemde bedrijven in in de lijst zijn toelaatbaar met vrijstelling van B & W van de gemeente Terneuzen.

Indeling :

Aan de voorzijde een voormalige showroom met toiletgroep, werkplaats, centrale hal, kantine, wasplaats met drie toiletgroepen, mogelijkheid voor een douche, magazijn en kantoor.
Op de verdieping een archief en bergzolder.


Extra te vermelden :

Betonnen vloeren, verschillende rolluiken, dubbele deuren aan de zijingang, verschillende soorten vloerafwerking, afgesloten buiten terrein met aan de achterzijde een hekwerk met dubbele poort.
In de showroom en kantoor : radiatoren op cv ketel. Vloerverwarming in de kantine. In de werkplaats een heater op gas.
Alarminstallatie.


Brochure met plattegrond beschikbaar.
Staat van Bedrijfsactiviteiten :" gezoneerd industrieterrein" op verzoek toe te zenden.
Bouwjaar:1975

Informatie aanvragen, indien beschikbaar

Aanhef
Interesse in
Verzendwijze